Zakelijk

Wij zijn uw specialist voor het reinigen en brandvertragend impregneren van alle soorten binnen raambekleding.

Wij zijn VCA gecertificeerd en al onze medewerkers zijn in het bezit van een hoogwerkerscertificaat (veilig werken op hoogte).

Wij verzorgen dit meestal in opdracht van schoonmaakbedrijven, maar kunnen dit natuurlijk ook rechtstreeks voor u verzorgen. We werken zoal bij:

Overheidsinstanties als scholen, politiebureaus en ministeries

Kantoorpanden

Ziekenhuizen (ook in 24 uursservice)

Hotels (ook in 24 uursservice)

Wij kunnen vooraf een kosteloze offerte voor u verzorgen.

Na een vooraf gemaakte afspraak, halen wij de gordijnen af en coderen deze zodanig dat elk gordijn weer op de juiste plek terug gehangen wordt.

Vervolgens nemen wij uw gordijnen mee naar onze wasserij waar de gordijnen gereinigd zullen worden.

Kleine reparaties worden tijdens de reiniging door ons kosteloos hersteld. Voor grotere reparaties hanteren wij een uurtarief met een minimum van 15 minuten.

Deze kosten worden altijd vooraf met u besproken.

Na 48 uur worden de gordijnen weer op de juiste plek teruggehangen, waarbij wij ook meteen ontbrekende haken en runners aanvullen, zodat de gordijnen weer keurig voor de ramen hangen.

Dit alles voor een scherpe all-in prijs. Informatie hier omtrent kunt u bij ons opvragen. Vul het contactformulier in of bel ons op 0228-519567.

Let op!!!

Bij alle stoffen producten is er kans op krimp, ongeacht of gordijnen gewassen dan wel chemisch gereinigd worden. Wij hanteren een maximale krimptolerantie van 3 % conform de richtlijnen van Netex. Indien de gordijnen meer krimpen dan 3 % van de totale lengte zullen de gordijnen door ons worden opgerekt, daar het in dat geval niet waarschijnlijk is dat de gordijnen uit zullen hangen tot de oorspronkelijk lengte. Blijft de krimp binnen de 3 % krimptolerantie dan zijn wij hier niet aansprakelijk voor.Neem contact met ons op

Gordijnenreinigers.nl
Zuiderwoid 56
1614 TD Lutjebroek

Tel. 0228-519567

info@gordijnenreinigers.nl